Върни се горе
Последвайте ни:

Ако акнето и белезите от акне са козметичен проблем за теб, не се примирявай, че само можеш да го прикриваш. Вместо това, виж други методи и продукти, които ще подсилят кожата ти самостоятелно да произвежда колаген, за да подпомогне цялостния й вид; правейки е гладка и изчистена. Ето как работи:

Колагенът е един от най-важните протеини в човешкото тяло. В кожата, ролята на колаген е да придава гладкост и здравина. Докато тялото ти синтезира колаген, използвайки комбинации от амино-киселини, количеството колаген естествено спада с всяка година на стареене. В допълнение, излаз на УВ лъчи, замърсяването от въздуха, пушенето, а дори и консумирането на сладко може да засили спада на колаген в кожата ни.

Ползите от Колаген

Много вериги от колаген По-малко вериги от колаген

 

Заедно със спада на колаген идват и много от нежеланите странични ефекти за нашата кожа, включително фините линии и бръчките, както и бавното заздавяване на рани, дори и най-малките. Колагенът играе ключова роля в процеса на заздравяване. Когато дадете на кожата си тези необходими амино-киселини, за да формират този протеин, подобрената продукции на колаген следователно подобрява видимо петната и белезите от акне.

Колагенът стартира и регулира процеса на клетъчна регенерация веднъж рана, като лезиите се появят. Без необходимото количество колаген, даваме предпоставка за развитието на хронични рани и белези.

Всъщност 80-90% от белезите по лицето се асоциират със загуба на колаген.

Атрофичните белези са кожни депресии, които могат да се причинят в резултат на травми, хирургични интервенции, възпалителни заболявания, както и в резултат от изгаряне и измръзване. Дори стрият е вид атрофична депресия, пряко свързана с производството на колаген. Повечето от белезите от акне са всъщност атрофични белези. Тоест, когато на кожата и се даде достатъчно колаген, който оптимално да регулира възстановителния процес и да стартира производството на нови клетки, белезите от акне намалят заедно с времето, което би отнело за рана да заздравее.

Учеличаване на производството на колаген с Скин Колаген

Специализирани клетки, наречени фибробласти са отговорни за синтезирането на колаген в дермата. Но, както казахме, производството на колаген намаля и когато тези клетки не произвеждат колаген, както преди, може да страдате от упорити и атрофични белези от акне.

За да подобрите външния вид на тези кожни притеснения, както и страничните ефекти на стареенето като бръчките и отпуснатата кожа може да увеличите амино-киселините в диетата ви, да приемате хранителна добавка с колаген и да изберете подходящата бяла козметика. Консумирайте храни богати на амино-киселини, като морска храна, киноа, соя. Прикриването на белези от акне или бръчки с грим и неефективни продукти, пълни с консерванти не адресират проблема в дълбочина. Вероятно е да водят и до по-сериозни кожни проблеми. Не е необходимо да се правят генерални промени напротив съществуват прекрасни продукти за външна и вътрешна употреба. Разбира се, вътрешната е Номер 1 по важност, тъй като атакува проблема там, от където е започнал. Добавката Скин Колаген съдържа само 100% чист колаген от къси пептидни вериги за бърза и пълна абсорбация. Изключително лесна е за употреба, най-бързата абсорбация е сутрин на гладен стомах, една лъжичка колаген разтворена във вода. След като би трябвало всички да пием вода още сутрин, то употребата си е просто част от ежедневието. Освен ефективен, продуктът е натурален и няма вкус, който да ви е неприятен за консумация. Няма вредни консерванти и странични ефекти. При редовна употреба се наблюдават подобрения още през първия месец.

Колагенът изглажда, стяга, поддържа кожата жизнена и млада. Поради тези огромни ползи, скин колаген стана най-търсеният продукт в модерната грижа за кожата: Отвътре навън.

Скин Колаген Стъкло

Скин Колаген Непромокаем Пакет

Комплект Колаген Терапия за Млада и Здрава Кожа

-5% отстъпка при записване в информативния бюлетин

 

X