Върни се горе
Последвайте ни:

Според Световната Здравна Организация, между 2000-дната и 2050-та година на глобално ниво, хората на възраст над 60 години ще бъде повече от три пъти. Това е социално предизвикателство да максимализираме здравето си и качеството ни на живот с напредването на възрастта. По тази причина и търсенето от потребители на продукти с антиайдж качества все повече расте.

Ето какво препоръчват специалистите:

  • Режим в грижата за кожата:

Използвайте ежедневно слънцезащитен крем. “ Единственото време, когата не се нуждаете от такъв е като ви трябва фенерчето на телефона‘‘- настоява дерматологът от Бевърли Хилс, Харолд Лансър.

 

  • Последвай инстинктите си и обнови продуктите си и с по-плътни текстури. Позволявай си да поставяш няколко слоя хидрататори, започвайки от най-финия към по-плътния.
  • Според доктор Гоезъл Ансон, Пластичен Хирург: “ Бръчките от съня или с други думи формирането на бръчки, докато спите са в резултат от натиска на лицето към възглавницата и по-точни вашите навици“. Този на пръв поглед малък фактор може да доведе до по-сериозни и задълбочени бръчки. Затова е решението е лесно, спете по гръб, всъщност има многобройни проучвания защо спането по гръб е най-полезно, не само за кожата ви. А, ако вече имате такива бръчки, то не се притеснявайте, ако не са дълбоки, започнете веднага третиране с хидратиращи маски, кремове и разбира се добавки, като колаген за кожа.
  • Олио, серум или крем? Както казахме вече може да си позволите и трите, да дори едно след друго, но не буквално. Според типа кожа, преценете кой продукт, ако не и трите са подходящи за вас. При поставяне на каквото и да е около очите, ясно е, но да си припомним пазете си очите. Поставете няколко капки от околоочния си серум и съвсем леко масажирайте, оставете за 1-2 минути, докато кожата ви абсорбира субстанцията и след това спокойно може да нанесете нощния си крем и/или олио. Забележете казахме нощен крем. Това е практика преди лягане, а преди да излете сутрин, поставете накрая слънцезащитетен крем.

  • Торбички под очите– “ За да намалите торбичките под очите, намалете солта, пийте повече вода и внимателно тествайте дали определени храни като: брашно/глутен или мая/, лактоза или алкохол могат да причиняват отоците под очите‘‘, казва акупунктура специалистът Шейли Голдстайн.
  • Презаредете с хидратиращи маски: Продължителната сухота на кожата може да доведе до преждевременно стареене.
  • Според др. Хейди Уолдроф, дерматолог в Ню Йорк:‘‘ Всичко, което блокира връщането на кръвен поток от краката към сърцето поставя вените под напрежение. Това може да доведе до проблеми с вените, а ако пък имате семейна история, близък със заболяване, опитайте поне да не си кръстосвате краката, докато сте седнали и определено се движете (движението е полезно по-много други причини). Неправилното оросяване=здравословни проблеми=нарушен баланс в организма= преждевременно стареене.
  • Не е решение, но пък прикрива годините: Ако имате суха кожа и вече сте над 40 години, а дори и да сте по-млади, сигурно сте забелязали, че употребата на пудра само прави по-изявени бръчките ви. Затова просто не използвайте пудра или само слагайте там където натурално кожата е по-мазна.

 

  • Процедури за лицето: Според дерматологът Патриция Уекслър:

ако започнете с неинвазивни процедури рано, вероятно е да нямате нужа от нещо по-сериозно впоследствие‘‘.

Например фейс лифт или каквито и да е със скалпел. Все пак всяка процедура, макар и без рязане и кълцане трябва да се извърши от доказан професионалист. Каквито са и Body Talk, София. Натискайки върху линка или снимката, ще бъдете отведени към техния официален сайт, където ще разгледата богат избор от натурални и ефективни терапии. Забележете основната цел на процедурите за лице е да стимулират производството на колаген. Ако комбинирате специализирана процедура и истински Колаген перорално(необходимо ли да казваме за кой колаген говорим ), то ще се радвате на здрава кожа за по-дълго!

Процедура за тяло в студио Body Talk

  • Суплементиране: Правилни добавки=правилни резултати. Не може да искате резултати като не използвате правилните продукти или пък не използвате нищо. Е нищо е по-добре само тогава, когато нещото не е висококачествено и пълно с ГМО. Да се върнем към темата: Кожата като най-голям орган в тялото и видим е първото място да разпознаеем признаците на стареене ( по-скоро да ги видим).Затова грижата отвътре навън е задължителна. В крайна сметка каквото слагате сега в тялото си, то такова ще бъде и отвън. Хора, които държат да поддържат млад и жизнен вид, могат да се насочат към колаген за кожа, а тези, които имат нужда да се справят с болки като болки в колената, могат да разгледат варианти като колаген за кости и колаген за стави. Всъщност спокойно може да редувате добавките и да се радвате на здраво тяло отвън и отвътре.

 

X