Върни се горе
Последвайте ни:
Как тези добавки действат?

Натуралните добавки от колаген компенсират естествената загуба на протеина, като стимулират тялото отново само да произвежда колаген. Всички продукти с изключение на Колагенът за Тяло са специализирани за конкретни зони. Добавката Колаген за Тяло е ефективен продукт за поддържката на цялото тяло.

Кога да започнете да взимате колаген?

Възможно най-скоро, всеки ден губим колаген, колкото повече чакате толкова по-малко колаген има в организма ви. Тези продукти са хранителна добавка, не лекарство, т.е. не е необходимо да имате проблем, за да ги пиете. Напротив, много по-разумно решение е да консумирате колаген с цел поддържка на организма и като превантивна мярка. Точно, както ни съветват да пием много вода, да се храним със зеленчуци, така е и с колагена. Той естествено се превръща в част от нашето ежедневие.

Дали трябва да спирате да взимате колаген?

По-скоро може да смените вида колаген, защо?

Защото, както заедно установихме, колагенът просто започва естествено да намаля в тялото ни и за поддържаме нивата му балансирани, то със сигурност продължителният прием е единственият начин да правим това.

Основното тук е, че много внимателно трябва да избирате колагена, който ще консумирате.

Разликата между нашите продукти и масови други е в материала и начина на изработка.

Например много продукти, които съдържат колаген, съдържат и вредни вещества или трудно може да се разбере какво съдържат изобщо. Голяма част от масовите добавки съдържат частично хидролизирани колаген пептиди от дълги вериги с висока молекулярна маса или с други думи пренебрегнато качество и слаба абсорбация. Производството на продукта, качеството и прецизността е изключително важна, защото много продукти, всъщност не съдържат достатъчно колаген, за да има ефективни или някакви резултати.

Нашите продукти са напълно натурални, съдържат само 100% колаген пептиди без никакви консерватни, оцветители или овкусители. В крайна сметка всички търсим начини за подобрение, а не за поглъщане на средно или ниско качество продукт, пълен със странични вещества.

Продуктите ни нямат вкус и са под формата на прах. Нямат вкус, защото съдържат само чисти колаген пептиди и нищо друго. След като нямат овкусители, много хора смесват продукта си с любимото кафе, фреш или чай. И все пак не забравяйте, най-бърза абсорбация има при прием сутрин с вода на гладен стомах.

Прах: Много хора не обичат или не могат да поглъщат таблетки, а и таблетките често пъти имат консерванти, както и течностите. Защо? Защото точно така им се увеличава срока на годност. Формата на прах не изисква консерванти, защото е суха форма, която реално няма как да се развали. Разтваря се бързо в течност, без вкус е, т.е. изключително лесна добавка за употреба в нормалното ви ежедневие.

Продуктите на Финландския производител с над 20 годишен опит са специализирани или изработени специално за Кожа, специално за Стави, специално за Кости. Фирмата инвестира във високачествен процес на изработка и материал. Процесът е термална екстракция, плюс прецизна и контролирана ензимична хидролиза за получаването на къси пептидни вериги. Късите пептидни вериги са причината за бърза абсорбация, средно 15 минути след прием.

Как да изберете продукт за вас?
  • Според годините ви, начина на живот и личните ви предпочитания.
  • Ако имате конкретен проблем, особено заболяване, задължително се консултирайте с лекар и с екипа ни.
  • Продуктите ни нямат странични ефекти, именно защото са натурални.

Например на 35 годините сте, млада работеща дама в офис, ръцете ви болят, вратът ви се схваща, може да се изберете колаген за стави. Ако пък сте мъж, чиито сенки под очите и бръчките са все по-явни, опитайте колаген за кожа. Редовно сте в залата и тренирате активно, износването на ставите е още по-забързано, следователно е препоръчително да взимате колаген за стави и/или кости. За редовна поддръжка и ефективни резултати от упражненията ви, изберете колаген за тяло. Над 50 години сте и вече определно усещате последствията на стареене, особено усещата как всяко движение става по-трудно и изморително. Ако пък страдате от болки, то определено се насочете към колаген за стави и/или кости. Прочетете повече за продуктите тук.

Всеки един продукт е придружен с подробно описание, за да направите информативно и правилно решение за вас. Но не се притеснявайте, като приключите един курс с един вид колаген, съвсем спокойно и дори правилно е да започнете друг.

Натисни тук, за да видиш кой продукт е подходящ за теб.

X