Върни се горе
Последвайте ни:

За Нас

We Collagen е официален представител на бранда Skin Collagen® от Финландия. При нас ще намерите 100% натурален Колаген за Кожа, Стави, Кости и Тяло. Доказано високо качество от водещия производител на колаген продукти и хранителни добавки в света.

Финландската фирма има дългогодишен опит в производството на хранителни добавки. Собственикът й – Петри Тика има над 20 години практика, специалист и учен в сферата, който има много натрупани познания и прекарва ежедневието си в проучвания за постигане на все по-ефектни и иноватини продукти. Идеологията на собственика, която се споделя и от всички партньори на фирмата, е създаването на високо качество продукти за здравословен и по-добър начин на живот, без никакви компромиси. Интересно е да разкажем как Петри не допуска китайски материали и да издадем, че самата опаковка се прави в Швейцария. Фирмата П-Стоур Оу има портфолио от стотици продукти, като най-бързо разрастваща се линия е тази с трейдмарк Skin Collagen®. В момента добавките са водещи в Скандинавите, дистрибутират се по цял свят, като: Близкия Изток, Азия и Европа.

We Collagen държи правата за дистрибуция на серията Колаген продукти на територията на България. Дружеството ни е оторизиран дистрибутор, като дейността му е в съответствие с приложимото законодателство и с изискванията на Българската агенция по безопасност на храните, която е надлежно уведомена за разпространението на хранителните добавки от серията Колаген.

За Продуктите

Продуктите от серията Колаген добавки са сертифицирани и изработени по ЕС стандарти. Освен това се изработват от високо качество патентован материал. Всички продукти са подходящи за мъже и жени над 20 години.

Хранителните добавки съдържат само 100% чист колаген; без консерванти, без оцветители, без овкусители и без глутен, за разлика от много други продукти на пазара.

Изработват се във Финландия от хидролизиран колаген по патентован процес. Серията Колаген включва продукти с къси пептидни вериги, което е причината за бързата им абсорбация; само след 15 минути прием. За разлика от други продукти, колаген пептидите достигат таргетираната зона непокътнати, т.е усвояването им е максимално. Принципът на действие е следният: веднъж достигнали съответната зона, например дермата, Вашето тяло бива стимулирано да произвежда собствен колаген – процес, който естествено спада с годините и в резултат от начина на живот.

Какво е колаген

Колагенът е един от най-важните протеини в човешкото тяло. Представлява 30% от цялото количество протеин в тялото. Колаген е отговорен буквално „да поддържа всичко заедно“. Намира се в костите, мускулите, сухожилията, ставите, кожата, косата, ноктите, зъбите, червата, дори и в кръвоностните съдове. Колагенът дава структурна подкрепа и еластичност, изкючително важен е за подновяването на клетките, хрущялната тъкан и костите.

За съжаление колагенът започва естествено да спада само след крехтите 20-сет години. По изявен дефицит се наблюдава след 25-тата годишнина. Всяка година губим по 1%-2% колаген, понякога и повече. Над 50 годишна възраст сме загубили средно 50%.

Неслучайно, колагенът е толкова популярен, тъй като всеки би трябвало да набавя колаген и да компенсира загубата му. Не само поради конретен проблем, а за нормалното функциониране на организма и за предпазване от неприятните последствия на стареенето.

Продуктите са подходящи, както за хора с конкретни проблеми, така и за активни хора, и хора, които искат да поддържат балансирани нива на колаген в тялото, хора които искат да водят здравословен начин на живот с цел нормалното функциониране на организма.

Продуктите са подходящи за лица над 20 години.

Стимулирайки Вашето тяло да произвежда колаген, тези специализирани хранителни добавки са идеалният начин да компенсирате загубите на колаген.

Ефективни резултати се наблюдават още през първия месец редовен прием.

Повече информация може да откриете тук, както и в нашия блог.

А кой е подходящият продукт за Вас? Вижте Цялата серия тук.

X