Върни се горе
Последвайте ни:

Основните разлики са: в Материала и Начина на изработка.Но всъщност основно всичко е различно.

КОЛАГЕНЪТ ЕСТЕСТВЕНО НАМАЛЯ С ГОДИНИТЕ В РЕЗУЛТАТ НА СТАРЕЕНЕТО, НАЧИНА НА ЖИВОТ И ВЪНШНИТЕ ФАКТОРИ. КАТО ДЕФИЦИТЪТ НА КОЛАГЕН ЗАПОЧВА НА КРЕХКИТЕ 20/25 ГОДИНИ. ВСЯКА ГОДИНА ГУБИМ СРЕДНО ПО 1-2% КОЛАГЕН, ОСОБЕНО ЗАСИЛЕНА ЗАГУБА ИМА ПРИ ЖЕНИТЕ И ПРИ ЖЕНИТЕ В МЕНОПАУЗА. СЛЕД 50 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ КОЛАГЕН СМЕ ЗАГУБИЛИ СРЕДНО 50% КОЛАГЕН. СЪОТВЕТНО КОЖАТА СЕ ОТПУСКА, СТАРЕЕ, СТАВИТЕ БОЛЯТ, ВСЯКА РАНА ЗАРАСТВА ПО-БАВНО, ПОЛУЧАВАТ СЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ: ОСТЕОПОРАЗА, АРТРИТ И Т.Н.

Специализираните добавки с Чист Колаген се дистрибутират по цял свят в специализирани и само одобрени обекти, с които споделяме една мисия: Да предоставяме високо качество продукти за здравословен и по-добър начин на живот, без никакви компромиси. От лятото на 2017 година, We Collagen е официалният дистрибутор на трейдмарк линията Skin Collagen® за България. От тогава до днес, доказваме, че хората искат и имат нужда от висок клас продукти с ефективно действие. Благодарим на изключително лоялните си клиенти, които от самото начало се довериха на нас, вече и техните близки и приятели. Ето причините:

 1. 100% НАТУРАЛЕН: Цялата серия колаген е 100% Натурална, както и всички продукти на утвърдилият се в света Финландски производител на висок клас продукти и рядко срещани добавки.
 2. СЪДЪРЖА САМО ЧИСТ И ВИСОК КЛАС КОЛАГЕН ПЕПТИДИ: Натурални, чисти и с доказан произход.
 3. ПАТЕНТОВАНА СУРОВИНА: Много от суровините или така наречени колаген пептиди са с неизвестен произход. Суровината, която използваме не може да се намери в други продукти.
 4. СЪДЪРЖА ОПТИМАЛНОТО КОЛИЧЕСТВО КОЛАГЕН ЗА ЕФЕКТИВНИ РЕЗУЛТАТИ: Не просто колаген, а толкова колаген от колкото се нуждаете. Много масови продукти не съдържат достатъчно колаген в една доза, под 2гр, което в комбинация с ниско качество продукт върши минимална или никаква работа.
 5. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ ЗА КОНКРЕТНИ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО: Масов продукт значи генерален продукт с обещани милион действия. Това няма как да стане, продуктът, за да действа оптимално трябва да е изработен прецизно, за да достигне съответната зона от тялото и да действа. Затова нашите продукти са изработени прецизно да предпазват, подкрепят и набавят необходимият колаген в съответната зона: Кожата, Ставите, Костите.
 6. ПАТЕНТОВАН ПРОЦЕС НА ХИДРОЛИЗА: Фирмата П-Стоур успешно е разработила собствен процес на производство на къси пептидни вериги от хидрлозиран колаген за конкретни части от тялото. Затова и процесът е патентован, запазен от Финландската компания. За създаването на такъв вид продукти се изисква инвестиция в обучение, време и тестове, докато се постигне резултатата.
 7. КЪСИ ПЕПТИДНИ ВЕРИГИ: Повечето продукти дори и не споменават това. Късите пептидни вериги са ключови за правилната абсорбация на колагена в огранизма ни. При дългите пептидни вериги, колагенът не може да премине стената на тънкото черво и да влезе в кръвният поток.
 8. БЪРЗА И НЕПОКЪТНАТА АБСОРБАЦИЯ: Поради прецизния процес на хидролиза и къси пептидни вериги, добавките от Финландия със 100% колаген имат бърза абсорбация. Средно за 15 минути след прием. Затова препоръчваме прием сутрин на гладен стомах, една лъжичка колаген разтворена във вода. Тогава процесът на осмолиза в стомаха не пречи на непокътната абсорбация. Повечето от продукти на пазара, не се абсорбират изобщо и не представляват нищо други освен един протеин, често пъти с много странични вещества.
 9. СУБСТАНЦИЯ НА ПРАХ: Продукти в течно състояние или таблетки често пъти съдържат консерванти, за да удължат срока на годност на продукта. Сухата субстанция, несъдържаща нищо друго освен колаген, няма как да се развали, суха е. Освен това се приема много лесно, тъй като се разтваря бързо; например във вода. Капсулите пък/ таблетките почти никога не съдържат достатъчно колаген в една капсула.
 10. БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, ПОДСЛАДИТЕЛИ, ОВКУСИТЕЛИ, ГЛУТЕН, АЛЕРГЕНИ И БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ: Финладия е изключително иновативна държава, както и фирмата майка. Продуктите, които предлагаме са само колаген, така че вие да сте сигурни, че приемате само чист продукт.
 11. ДОКАЗАН ПРОИЗХОД: Много от колагена на пазара е с неизвестен произход, знаете ли колко много колаген е с ниско качество и идва от Китай? Затова не се и знае произхода. Всичко във фирмата се изработва единствено и само в Европа, защо Европа, защото поддържането на качество е най-важно за нас. Самите опаковки се изработват във Швейцария. Не правим компромис със здравето на хората и с качеството, което очакват от нас. Всъщносто фирмата П-Стоур практикува стриктна политика, която гласи, че не се допускат никакви китайски материали. Интересното е, че един от най-големите клиенти на фирмата е именно китайската армия, е и те знаят, че качеството е най-важно.

Конректно за всеки продукт, ще откриете подробна информация на страниците им тук. С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси и ще ви помогнем да изберете необходимия за вас колаген.

 

X